Tuesday, 3 September 2013

than i have feels for someone

aassalammualaikum too all bloggers...
whats up peeps..
miss me .. ? miss my story .. ? 
forsure must be yeah rite ! πŸ˜‹ 
lame kan ANA tak muncul ..
hidup ANA terlalu pack sekarang nih .. pergi kerje balik tido saje..makan waktu bersuka ria sume hanyut entah le mane ... nampak tak sibuk macam mane edop ANA..hehehehe πŸ˜†.. 

------> ok !
--starting-- 
semua mesti taw kan biler ANA berBLOGGING means ade something yang ANA nak bagitaw n ANA nak kongsi ...semua kehidupan ANA berjalan dengan baik sehingga la hadirnye seorang kawan lelaki ni.. its DISTANCE RELATIONSHIP...its between JOHOR BHAru and PENANG i call him as ENCIK DUKE .. dia baik ..sopan santun ..kelakar .. dye package yg lengkap.. HE'S GOT EVERYTHING .. ANA tak tipu.. entah macam mane ANA suke dengan dia.. mungkin sbb cara pembawakan diri dia .. sangat HUMBLE ..
the way he speak u cant imagine .. the way he respect women .. i fallen for him bcuz his attitude ..
tapi ANA takut perasaan ini tidak terbalas.. dan disebabkan itoo la ANA selalu cakap ANA benci dia.. ANA tak nak kawan dengan dia..ANA bukan ape ANA tak nak perasaan ni dipermain2 kann lagi..but ANa sangat respect kepada encik DUKe sbb dia seorang lelaki yg mempunyai komitmen yang tggi.. dia planning masa depan dia dengan sangat baik.. dia menjanji kan kesempurnaan untuk masa depan dia dan jua kebahagiaan..sangat RESPECT !!
---tapi .....
ANa nak semua ni berakhir.. ANA tak nak dekat kan diri lagi dengan Encik DUKe.. semakin ANA dekat dengan dia semakin itoo la ANA menaruh harapan yang tinggi terhadap dia...ANA tak sesempurna ENCIK DUKE.. dia umpama 1 PACKAGE yg lengkap utk seseorang yg lebih baik...mungkin bukan untuk ANA..

--->haih ANA ni asyik menaruh perasaan jer.. biler nak ade yg same2 berbalas ek...hope lps nih ENCIK DUKE jauh kan diri dr anaz😣